Servei i formats

Servei

Cargols Olesa, servim els nostres caragols a bars, restaurants, mercats, fruiteries, particulars i tot tipus d’establiments del canal HORECA, (Hotels, Restaurants i Serveis d’àpats) en tota Catalunya. Comptem amb un servei molt eficient de distribució i amb les màximes condicions sanitàries.

Es distribueixen en els següents formats:

Caragol: bosses de 6,00 kg. De 3,00 kg. I 1,00 kg. (mínim 6 kg.)

Llaunes i altres utensilis consultar.

Els nostres productes

El Caracolillo Blanquillo (Helix Theba Pisana) o caracolillo en caldo

És un cargol de grandària petita (adult mesura d’1 a 1,5 cm de diàmetre). Habitualment la seva closca és blanc ivori, presentant sovint ratlles verticals estretes de color més fosc, contínues o en forma de punts.

Es tracta d’un cargoli’ls molt benvolgut en la gastronomia popular d’Andalusia i un dels més consumits en tota la península. Una de les seves receptes més popular és la que ho serveix amb brou d’herba bona, és per això que es coneix com el caragoli’ls en brou

LA CABRILLA o Viñal (Otala punctata)

És una espècie de mol·lusc gasteròpode terrestre de la família Helicidae endèmica del Mediterrani occidental.

També conegut com a cargol Cabrilla, el caragol Vinyal (Hélix Otala Punctata) té un aspecte marronós, amb ratlles verticals i petites manxetes difuses en la seva closca. És un caragol pla i una cosa més petita que el Bover, sent considerat un caragol de grandària gran.

El seu excel·lent gust, una textura suau i una carn fina, ho fan ideal per a complementar guisats i per a cuinar-lo amb salses, fent-ho encara més sucós i tendre.

El Caracol Bobe (Helix Aspersa)

También conocido como caracol de jardín, es el caracol ideal para cocinar a la llauna o a la gormanta.

De aspecto marronoso y con motas negras, redondeado y con boca grande, su carne es blanca y tierna. En Catalunya el caracol Bobe es muy apreciado y conocido como el mejor de los caracoles para la cocina. Su sabor y textura, su alto valor proteínico y su bajo nivel de grasas.

Mai estaras sense ells ..!Contacti’ns i Ens posarem a contacte amb tu per a confirmar la reserva.

Copyright ©2020 All rights reserved. | Diseño by jsjcreaciones.com.

Aviso Legal